Pechhulp

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar het kan zomaar voorkomen dat u te maken krijgt met pech onderweg. Zelfs als u uw auto jaarlijks door ons laat onderhouden, is het mogelijk dat u om wat voor reden dan ook met uw auto langs de kant stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat we bij Auto Nassau ook pechservice aanbieden.

Suzuki Pechhulp

Bij de aankoop van een nieuwe Suzuki of als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, krijgt u de Suzuki Service Card cadeau. Met deze card kunt u altijd tussendoor even langskomen om gratis uw bandenspanning of oliepeil te laten checken, software-updates uit te laten voeren en zonder afspraak kleine reparaties te laten doen. Zo houden we uw Suzuki in topvorm, zonder dat u daarvoor iets extra betaalt.

1 jaar gratis Pechhulp

Mocht zich toch de situatie voordoen dat u met pech komt te staan, dan heeft u met deze pas ook 24/7 gratis pechhulp in heel Europa t.w.v. 100 euro. U hoeft daardoor geen andere pechhulp-verzekering meer af te sluiten.

Universele pechhulp

U kunt bij Auto Nassau al vanaf 29,95 euro een pechhulp voor Europa afsluiten. Dit is in de meeste gevallen meer dan 100 euro goedkoper dan andere aanbieders!

Deze pechhulp is zowel voor Nederland als Europa incl. vervangende auto.

Pechhulp voordelen

  • Betrouwbaar en betaalbaar
  • Door heel Nederland en Europa
  • Een centraal alarmnummer: +31(0)88-112 14 30
  • Dag en nacht bereikbaar en assistentie
  • Garantie van uw eigen Carprof vestiging
  • Directe diagnose en reparatie

Vervangend vervoer*

* In Nederland maximaal twee dagen conform werkplaats-specificaties en in het buitenland maximaal vier dagen op basis van catogorie B. Verlenging van vervangend vervoer is mogelijk. Wij adviseren altijd een reisverzekering af te sluiten, waarbij u de optie pechhulp auto in meeneemt. Hiermee kunt u alle extra gemaakte kosten verhalen. 

Kostenloos transport
Wij zorgen kosteloos voor transport van uw auto naar Auto Nassau bij reparatie of inruil.

Hotelovernachting
Kan uw auto bij pech in het buitenland niet dezelfde dag gerepareerd worden? Geen paniek, Carprof zorgt voor een geschikt onderkomen voor de nacht.

Ook bij pech door eigen vergissing, bijvoorbeeld bij verkeerde brandstof of een lege accu. 

 

pechhulp